Over ons

TRY NOT TO BECOME A MAN OF SUCCESS BUT RATHER TRY TO BECOME A MAN OF VALUE — ALBERT EINSTEIN
Home / Over ons

Waarom kiezen voor Ats & Dots?

We zijn creatief

Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee en creëren voor u het gewenste resultaat door brainstormen en out-of-the-box denken.

We zijn punctueel

Net zoals een bekende keukenfabrikant, maken ook wij uw website alsof het de onze zou zijn. Met oog voor detail en volgens de gemaakte afspraken.

We hebben magie

Uit het niets toveren we je website tevoorschijn en met wat SEA hocus pocus sta je meteen goed in de zoekresultaten van Google.

Wat zegt de klant? ··· Hof der Heerlijckheid

Sinds de lancering van onze nieuwe website, krijg ik enkel maar positieve reacties. Met de nodige promotie kan de site bezoekers overtuigen om voor onze vakantiewoning te kiezen. De boekingen lopen dan ook vlot binnen … dit zegt meer dan vele woorden.
Knap gedaan! Bedankt Dirk!

Greet Albert - Gastvrouw

Wat zegt de klant? ··· Stock Music

Onze nieuwe website geeft onze diensten en labels mooi en overzichtelijk weer. En dankzij het CMS kunnen we eenvoudig en snel zelf nieuwe berichten toevoegen aan de website!

Dirk Duchamps | Business Development

Wat zegt de klant? ··· Groep H

Bedankt dat je met weinig info er toch een zeer duidelijke website voor ons van gemaakt hebt. Om niet te spreken van de reacties van concullega’s en uiteraard van potentiële klanten die via onze website een eerste contact zochten met onze mogelijkheden in transport. Bedankt!

Eric Hendrickx | Zaakvoerder

Wat zegt de klant? ··· United Cycling Team

Wij zijn zeer tevreden over onze website daar hij overzichtelijk is, zowel op pc als op smartphone. Het is zeer eenvoudig om zelf aanpassingen te doen zodat we de website eigenhandig up to date kunnen houden.

Tom Duchamps | Secretaris
9
projecten
100
% Tevredenheid
1001
Creatieve ideeën
2017
Van start gegaan